Erkend verhuizer

 7 slimme tips om de inhoud van je kledingkast te verhuizen

 7 slimme tips om de inhoud van je kledingkast te verhuizen

Verhuizen staat gelijk aan chaos, dat weten we allemaal om maar niet te spreken van je kledingkast te verhuizen. Alle spullen die je jarenlang genegeerd en verstopt hebt, moeten ineens allemaal naar de oppervlakte worden gehaald. Je bent dagen bezig met alles uitzoeken, weggooien, inpakken en uiteindelijk ben je omringd door dozen en vuilniszakken en met je handen in je haar. Van shirts, broeken en pakken tot handtassen, schoenen en accessoires.

Je kledingkast staat vol met items die speciale zorg vereisen, wanneer ze naar een nieuw huis worden vervoerd. Gelukkig zijn er verschillende efficiënte manieren om je kast vol hangende kleding, schoenen en handtassen te verplaatsen. De ‘alles in vuilniszakken’ kent iedereen wel. Maar hier zijn zeven verschillende methoden om je kledingkast te verhuizen met succes.

Pak je koffers in en maak je klaar om je kledingkast te verhuizen!

Vul je koffers met kleding. Want de koffers en reistassen moeten toch mee, dus je kunt ze net zo goed gebruiken om je te helpen. Om de ruimte in uw koffer te maximaliseren, kunt u uw kleding rollen (dit werkt voor shirts, blouses, ondergoed en broeken) voordat u ze in de koffer plaatst. Niet onbelangrijk als besluit je kledingkast te verhuizen.

Bewaar kleding in vacuümzakken

In tegenstelling tot kartonnen dozen, die niet lucht- of waterdicht zijn, zorgen afgedichte vacuümzakken voor volledige bescherming van kleding tijdens het verhuizen. Deze herbruikbare opbergzakken voorkomen dat vocht, stof, vuil en insecten uw kleding beschadigen en ze zijn perfect voor het bewaren van seizoensgebonden kleding in langdurige opslag. Gelukkig zijn zakken met vacuümafdichting meestal zeer betaalbaar.

Garderobedoos kopen voor je verhuizing

Als je besluit je kledingkast te verhuizen denk dan aan kledingkastdozen. Deze kartonnen dozen zijn speciaal ontworpen om uw kleding op te hangen en je kledingkast te verhuizen, dit zijn eigenlijk kleine, draagbare kasten. Hoewel de afmetingen variëren, zijn de meeste kledingkastdozen 1 meter breed en ongeveer 1,5 meter lang. Ze zijn uitgerust met een metalen hangbeugel die je kast nabootst, zodat je je kleding gemakkelijk in de doos kunt hangen met behulp van een hanger. Bovendien blijft de golfkartonnen kleding tijdens het verplaatsen beschermd en kreukvrij.

Verhuis je schoenen in de originele doos

Bewaar je je originele schoenendozen? We raden je aan deze opnieuw te gebruiken bij het inpakken van je hoge hakken, sandalen, gympen, laarzen, pantoffels, instappers en andere schoenen. Als je ze omringt met verpakkingspapier, zul je ook je schoenen beschermen (lees: voorkom dat ze verschuiven en / of beschadigd raken) terwijl ze onderweg zijn. Voor extra bescherming, vult u ook de binnenkant van de schoenen met verpakkingspapier om ze te helpen hun vorm te behouden.

Gebruik kledingzakken om hangende kleding te beschermen

Net als koffers zijn kledingzakken bedoeld voor het vervoeren van kleding en zorgen ze voor een geweldige manier om uw hangende kleding te verhuizen. Als je al meerdere kledingzakken bezit, is dit een goed idee. Maar je kunt natuurlijk ook u uw plaatselijke stomerij om plastic kledingzakken vragen. Hoewel dit soort kledingzakken over het algemeen een minimale bescherming bieden, maken ze het gemakkelijk om kleding aan elkaar te laten hangen als ze in dozen worden verpakt. Denk hier over na als je besluit je kledingkast te verhuizen.

Gebruik doorzichtige plastic bakken of verhuisdozen

Natuurlijk kunt u uw hangende kleding, schoenen en andere kastaccessoires altijd in doorzichtige plastic bakken en kartonnen verhuisdozen verpakken. Hoewel duurder, hebben plastic bakken het voordeel dat ze waterdicht en transparant zijn. Dit maakt het eenvoudig om uw items tegen beschadiging te beschermen en ze ook na de verhuizing te vinden. Handtassen en schoenen inpakken in een stevige doos of bak is ook de beste manier om te voorkomen dat ze plat worden tijdens het transport. Zorg ervoor dat u een voering met verpakkingspapier of noppenfolie in de doos plaatst voordat u uw items erin plaatst. Mocht u veel bagage willen vervoeren en woont u op een hoge verdieping? Dan kunt u bij ons ook een verhuislift huren. Neem hier contact op voor de mogelijkheden.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn