Erkend verhuizer

Extra service bij senioren verhuizing

Extra service bij senioren verhuizing

We gaan al een tijdje mee, Wiersma verhuizingen bestaat ondertussen al langer dan 85 jaar! We merkten door de jaren heen dat een seniorenverhuizing vaak meer tijd, geduld en zorg-expertise kost. Voor senioren is het vaak een hele grote verandering als zij moeten verhuizen. De meerderheid woont al meer dan 40 jaar in dezelfde woning en moet nu kleiner gaan wonen in een verpleeghuis of seniorenwoning.

Totale ontzorging

In veel situaties kan de helft van de inboedel vaak niet mee door een simpel tekort aan ruimte. Daarom zijn we gaan kijken naar een gerichte oplossing voor een totale ontzorging tijdens een senioren verhuizing. Op deze manier kunnen we senioren een totaaloplossing bieden en hebben we echt de tijd voor ze! We merkten dat er vooral behoefte is om alles rustig door te nemen samen met een verhuizer die geduldig is, (zorg) expertise heeft, de senior echt kan ontzorgen en een luisterend oor biedt.

Begrip voor de impact van verhuizen

Deze begripvolle verhuizer komt vooraf bij uw langs, geeft u tips en advies en lost eventuele knelpunten op, zodat uw verhuizing geen verrassingen oplevert. Onze verhuizer begrijpt de impact van de verhuizing en heeft daar alle aandacht voor. Daarnaast worden alle verhuiswerkzaamheden gecoördineerd en gepland. En uiteraard is dezelfde verhuizer  er op de dag van de verhuizing zelf ook gewoon bij.

Daarnaast is onze dienstverlening niet alleen afgestemd op de verhuizing zelf. Senioren kunnen ons ook inschakelen om bijvoorbeeld lampen en schilderijen op te hangen, uw oude woning leeg te ruimen, vloerbedekking te verwijderen en schoon te maken, waar gewenst.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een bericht naar info@wiersmaverhuizingen.nl, vraag een gratis offerte aan of bel 058 288 1412. Onze verhuisadviseurs plannen graag een vrijblijvend gesprek met u in.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn