Erkend verhuizer

Zakelijk

Wiersma Verhuizingen is uw verhuisspecialist en dé Erkende verhuisbedrijf voor Friesland en Noord – Holland. Wiersma Verhuizingen is door haar zeer gemotiveerde en vakkundig opgeleide medewerkers een betrouwbare partner voor uw organisatie.

Wiersma Verhuizingen onderscheidt zich door haar professionele service en richt zich op alle facetten rondom het zakelijk verhuisproces. Onze werkwijze is persoonlijk in aanpak, vindingrijk in oplossingen en toegewijd in uitvoering. Bij Wiersma Verhuizingen weten wij wat de impact van verandering en verplaatsing heeft op een organisatie. Al meer dan 80 jaar ondersteunt Wiersma Verhuizingen in deze veranderprocessen en biedt haar zakelijke klanten oplossingen aan die verder gaan dan alleen het verplaatsen van werkplekken en dozen.

Projectverhuizingen:

Onze aanpak is branche specifiek en volledig gericht op uw wensen. Naast het verhuizen bieden wij een Full service. Een dienstverlening die veel verder gaat dan het verhuizen op zich.

Wij organiseren ook alle zaken rondom de verhuizing en bieden diensten die uw bedrijfscontinuïteit waarborgen. Wiersma Verhuizingen garandeert flexibiliteit door het aantal professionele medewerkers dat dagelijks door heel Nederland dagelijks voor u klaar staat.

Wiersma Verhuizingen biedt uitgebreide mogelijkheden voor opslag van uw bedrijfsinventaris en archief opslag. Zie voor meer informatie hier.

Img 20170524 Wa0002 700x525

“Wiersma Verhuizingen uw ‘Erkende verhuispartner in business’.
Van idee tot realisatie, van advies tot daadwerkelijk verhuizen!!”

Graag informeren wij u over de vele mogelijkheden die Wiersma Verhuizingen aan de zakelijke klant biedt. Onze verhuisadviseur komt vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Voor het maken van een afspraak met onze verhuisadviseur kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 058 288 1412 of via de e-mail info@wiersmaverhuizingen.nl.