Erkend verhuizer

Particulier

Wiersma Verhuizingen is uw verhuisspecialist en dé Erkende verhuizer voor Friesland en Noord-Holland.

Met onze verhuisdienst ontzorgen wij u tijdens uw verhuizing. Onze dienstverlening gaat verder dan het inladen en uitladen van dozen. Wij bieden een complete verhuisservice, dienstverlening op maat, verhuisdirigente en handyman.

Img 20170504 Wa0005 700x1247

Complete verhuisservice:

Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en verhuizen dagelijks klanten. Indien gewenst, helpen wij bij het inpakken van uw inboedel in de verhuisdozen, uitpakken en richten de kasten voor u in. Onze meubelmonteurs demonteren en monteren uw meubilair en zorgen dat na de verhuizing alles gebruiksklaar is.

April 2018 D 700x525

Dienstverlening op maat:

Naast onze complete dienstverlening kunt u gebruik maken van Full Service. Een pakket met diensten af te stemmen op uw specifieke wensen. Een verhuisprijs is afhankelijk van een aantal factoren, zo moet u denken aan: uw verhuisvolume inventaris, verhuisafstand, uw persoonlijke wensen & extra gewenste diensten.

Uw verhuizing met de dienstverlening van Wiersma Verhuizingen betekend voor u:
  • Geen voorrijkosten
  • Verhuisdozen in bruikleen
  • Inpakpapier & sticker krijgt u er gratis bijgeleverd!! 

Gaat u binnenkort verhuizen of op langere termijn? Maak vandaag nog een afspraak met onze verhuisadviseur. Onze verhuisadviseur komt vrijblijvend bij u langs en bespreekt met u uw wensen en de vele mogelijkheden. U ontvangt direct een offerteprijs

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met onze verhuisadviseur naar het telefoonnummer 058 288 1412.
Handyman