Particuliere verhuizing

Home Particulier
Particuliere verhuizing
Particuliere verhuizing

Wiersma Verhuizingen is uw verhuisspecialist en dé Erkende verhuizer voor Friesland en Noord-Holland.
Met onze verhuisdienst ontzorgen wij u tijdens uw verhuizing. Onze dienstverlening gaat verder dan het inladen en uitladen van dozen. Wij bieden een complete verhuisservice, dienstverlening op maat, verhuisdirigente en handyman.

Complete verhuisservice:

Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en verhuizen dagelijks klanten. Indien gewenst, helpen wij bij het inpakken van uw inboedel in de verhuisdozen, uitpakken en richten de kasten voor u in. Onze meubelmonteurs demonteren en monteren uw meubilair en zorgen dat na de verhuizing alles gebruiksklaar is.

Dienstverlening op maat:

Particuliere verhuizing
Particuliere verhuizing

Naast onze complete dienstverlening kunt u gebruik maken van Full Service. Een pakket met diensten af te stemmen op uw specifieke wensen.

Een verhuisprijs is afhankelijk van een aantal factoren, zo moet u denken aan: uw verhuisvolume inventaris, verhuisafstand, uw persoonlijke wensen & extra gewenste diensten.

Uw verhuizing met de dienstverlening van Wiersma Verhuizingen betekend voor u:

  • Geen voorrijkosten
  • Verhuisdozen in bruikleen
  • Inpakpapier & sticker krijgt u er gratis bijgeleverd!! 

Gaat u binnenkort verhuizen of op langere termijn? Maak vandaag nog een afspraak met onze verhuisadviseur. Onze verhuisadviseur komt vrijblijvend bij u langs en bespreekt met u uw wensen en de vele mogelijkheden. U ontvangt direct een offerteprijs.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met onze verhuisadviseur naar het telefoonnummer 058 288 1412.

Particuliere verhuizing
Particuliere verhuizing