Erkend verhuizer
Wiersma verhuizingen

Laden

Lossen

Periode

Dienst

Type

Verhuizing www.lingeriehuisonline.nl

Verhuizen van de complete inventaris van grote kantoorgebouwen is al meer dan 80 jaar de kernactiviteit van Wiersma verhuizingen. En 07-01-2022 zijn we gestart met de kantoorverhuizing van het online modehuis www.lingeriehuisonline.nl. Ze zijn uit hun jasje gegroeid, dus het werd tijd voor een groter kantoor! Hun vestiging in Dronrijp verhuist naar het industrieterrein Westerpolder te Dronrijp. Het nieuwe pand biedt ruimte voor kantoren, een groter magazijn, fotostudio en een showroom. Wij van Wiersma verhuizingen werken professioneel en hard om de verhuizing zo snel en goed mogelijk te realiseren voor hun nieuwe droomkantoor, en wensen www.lingeriehuisonline.nl heel veel geluk in hun nieuwe pand!

Vakkundig en professioneel

Het bieden van uitstekende service is voor ons van groot belang. Verhuizen is nou eenmaal een stressvolle aangelegenheid. Het is fijn als je op zo’n moment kunt vertrouwen op een verhuisbedrijf met kennis, kunde en een steengoede service. Mensen geven hun waardevolle eigendommen uit handen, het is aan ons hier voor te zorgen alsof het om ons eigen bezit gaat. Daarom werken wij met vakkundig opgeleid personeel, dat hier met de grootste zorg mee om gaat. Ontzorgen mag dan momenteel een modewoord zijn, maar blijft geheel van toepassing op onze dienstverlening. Iets waar wij best trots op zijn.

Zoekt u een verhuisbedrijf?

Gaat uw kantoororganisatie verhuizen en zoekt u een verhuisbedrijf voor uw kantoorverhuizing? Dan bent u bij Wiersma verhuizingen aan het goede adres. In onze lange historie (meer dan 80 jaar!) hebben wij ontelbare  kantoorverhuizingen verzorgd voor particulieren en bedrijven. Wij hebben daarom ruime expertise door onze jarenlange ervaring.

Uw verhuizing door ons laten regelen? Neem vrijblijvend contact op!

Neem nu contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Contact – Wiersma Verhuizingen

MEER Projecten