Erkend verhuizer
Wiersma Verhuizingen Frankrijk Zwitserland

Laden

Lossen

Periode

Dienst

Type

Wij hebben weer een aantal mooie ritjes achter de rug. Zo ook deze via Frankrijk naar Zwitserland. Door een combinatieverhuizing kunnen de kosten wat verdeeld worden. Door als bedrijf actief mee te denken, scheelt het veel geld voor beide klanten.

De eerste verhuizing is begonnen met het laden van de inboedel in Lemmer. Een mooi reisje naar Frankrijk. Saint Maxime om precies te zijn. Deze verhuizing is door onze Nico en Klaas vakkundig ingeladen voordat de mannen op pad gingen. De klant wilde graag beter weer en had besloten om te verhuizen naar Saint Maxime.

Deze inboedel hebben we geladen in de vrachtwagen en op zondagmiddag is het team op weg gegaan richting Frankrijk. Er was haast geboden en er stond deze keer een flinke druk op de route. Dat komt omdat er in Frankrijk niet gereden mag worden met een vrachtwagen op 1 november.

Gelukkig waren de heren ruim mooi op tijd in Saint Maxime. Daar hadden ze op de los dag een enorme onweersbui…..dit zorgde voor een beetje vertraging maar alles is goed gekomen. Omdat we niet mochten rijden heeft het team de rest van de dag in Saint Maxime doorgebracht. 

Daarna de route naar Zwitserland ingezet. De klant ging na 25 jaar weer terug naar Zwitserland, waar haar kinderen nog wonen. Op naar Bülach, om daar het andere deel van de inboedel te lossen. Dit ging ook niet zonder slag of stoot. Heel veel en hele lange files bij de Zwitserse grens maakt de rit niet heel prettig. Maar wat er ook gebeurd, wij maken er altijd wel weer een feestje van in de vrachtwagen.

De klanten zijn beide enorm blij, daar doen wij het voor!

MEER Projecten