Erkend verhuizer

Onze ervaren verhuizers doen veel meer dan alleen verhuizen.

Onze ervaren verhuizers doen veel meer dan alleen verhuizen.

Bij Wiersma Verhuizingen doen we veel meer dan alleen verhuizen. Verhuizen staat voor vele mensen gelijk aan dozen, dozen en nog eens dozen inpakken (of natuurlijk laten inpakken) voor de mannen van Wiersma verhuizingen. Maar voor de vloeren, plinten en een kleurtje op de muur schakel je weer een klusbedrijf in… toch? Nou… wist je dat wij als verhuisbedrijf ook gewoon al deze klussen voor je kunnen doen? Jaha, wij doen echt veel meer dan alleen verhuizen. Zo hebben wij tijdens dit verhuis-project de complete nieuwe woning na verhuizing voorzien van behang, muurverf en een nieuwe pvc vloer en afgewerkt met plinten en een deurmat. Is het niet prachtig geworden? Strakker dan dit ga je het niet voor elkaar krijgen. Onze mannen weten precies wat ze doen!

Laat de stress thuis want wij doen veel meer dan alleen verhuizen.

Het inschakelen van verhuizers, die én je oude woning leegmaken, opknappen en verhuizen.. en vervolgens je nieuwe woning helemaal instap klaar maken en weer inrichten.. wauw, dit helpt jou het werk en vooral de stress (en chaos) die bij het verhuizen de kop opsteekt aanzienlijk te verminderen. Er zal jou dan ook heel wat werk uit handen worden genomen. Hierdoor kun je ten volle genieten van de verhuis naar jouw nieuwe stekje. Dit maakt verhuizen bijna leuk! Laat die stress dus maar thuis!

Wij helpen je met veel meer dan alleen verhuizen.

Bij Wiersma is werkelijk alles mogelijk! We leveren o.a. de volgende extra diensten:

Inpakker: Je spullen worden professioneel ingepakt zodat ze niet beschadigen.

Handyman: Tijdens de verhuizing blijven veel klussen liggen. Laat ze daarom uitvoeren door onze handymannen. Zij helpen je bij de volgende taken: (de)monteren meubels, laminaat leggen, boren, timmeren en schilderen. We nemen zelf professioneel gereedschap mee.

De verhuizers van Wiersma zijn in staat heel wat werk van het verhuizen op zich te nemen. De taken die zij uitvoeren zijn onder meer:

  • het in- en/of uitpakken van dozen
  • het inpakken en beschermen van waardevolle en/of breekbare voorwerpen of kunstwerken
  • het monteren en/of demonteren van meubels
  • de bewaring van meubels op een stofvrije manier met controle van temperatuur en vocht
  • meubels afhalen bij de meubelwinkels en deze vervolgens monteren
  • het afval verzamelen en wegbrengen naar het containerpark

Mocht jij graag een beroep op het perfectionistische verhuis én klusteam van Wiersma verhuizingen willen doen, onze mensen hebben veel ervaring in de wereld van het verhuizen én klussen en alles wat hier bij komt kijken. Wiersma Verhuizingen staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn