Erkend verhuizer

Internationaal

Staat u voor een internationale verhuizing?

Dan komen er meer regeltjes en administratie op u af dan u lief is. Hoe moet een inboedel ingeklaard worden,  mogen huisdieren mee verhuizen, hoe wordt een inboedel professioneel ingepakt, wat zijn de plaatselijke gebruiken, hoe een auto in te voeren?

Wiersma Verhuizingen kan u helpen bij een zorgeloze internationale verhuizing. Wiersma Verhuizingen bezit een wereldwijd netwerk dat actief is in 180 landen, op alle continenten, kennen wij de cultuur en regelgeving in uw land van bestemming. Al meer dan 25 jaar voert Wiersma Verhuizingen dagelijks internationale verhuizingen uit, zowel binnen Europa als overzee.

Het Wiersma Verhuizingen dienstenaanbod is zeer uitgebreid: wij verzorgen de internationale verhuizingen van medewerkers van bedrijven, overheden en instellingen, maar ook voor particulieren. Wij kunnen u ook relocation services aanbieden zoals het zoeken van een geschikte woning of een school voor de kinderen.

Foto 8 E1485426971816 700x364
Harmony Relocation Network 300x52

“I wanted to let you know that the guys yesterday were awesome. They were fast, professional and very helpful. As I have a lot of expat friends living in The Hague, I will recommend Wiersma Verhuizingen for their moves.”