Erkend verhuizer

Heb je een autoverzekering en ga je verhuizen?

Heb je een autoverzekering en ga je verhuizen?

Heb je een autoverzekering en staat er binnenkort een verhuizing op de planning? Dan ben je vast al van alles aan het regelen hiervoor. Een verhuiswagen, inpakmaterialen, het opzeggen van je huurcontract of verkopen van je huis… Maar heb je ook aan de autoverzekeraar gedacht?

Geef je nieuwe adres door.

Een essentieel onderdeel van een verhuizing is het doorgeven van jouw nieuwe adres aan allerlei instanties en bedrijven die jou mogelijk post kunnen sturen. Een van die instanties is ook jouw autoverzekeraar. Blijf je bij dezelfde autoverzekeraar? Een adreswijziging kan vaak per post of mail doorgegeven worden. Weet je niet zeker hoe je deze kan doorgeven? Dan kan je het beste even bellen met jouw verzekeraar.

Veranderen van autoverzekering.

Het kan ook zo zijn dat je van autoverzekering wil veranderen. Een verhuizing heeft namelijk invloed op jouw verzekering van je auto. Wellicht ben je met een andere autoverzekering voordeliger uit, en is het dus beter voor jou om over te stappen. De premie die je betaalt voor jouw autoverzekering hangt af van de plaats waarin je woont. Check dus altijd bij een verhuizing wat dit betekent voor jouw premie.

Het kan zijn dat je minder gaat betalen na jouw verhuizing, maar het moeten betalen van een hogere premie is ook mogelijk. Niet alleen een verandering van stad, maar zelfs ook van wijk kan al verschil maken voor jouw premie. Daarnaast is het aantal kilometers dat je jaarlijks rijdt ook van invloed op de premie voor jouw autoverzekering. Ga je verhuizen, en moet je daardoor een langere afstand rijden naar je werk? Of ga je de auto vaker gebruiken om kinderen op te halen, vrienden te bezoeken, of boodschappen te doen? Ga dan altijd na wat dit kan betekenen voor jouw premie.

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Autoverzekering

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn