Erkend verhuizer

Veilig verhuizen: 5 tips voor een veilige verhuizing

Veilig verhuizen: 5 tips voor een veilige verhuizing

Bij een verhuizing is er van alles waar je aan moet denken, maar het allerbelangrijkste is natuurlijk: hoe zorg ik ervoor dat mijn spullen goed en veilig overkomen? In deze blog hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet.

[1] Maak vooraf een planning

De basis van elk project dat een beetje moeite kost of dat een beetje ingewikkeld in elkaar zit, is een goede planning. Zorg ervoor dat je vooraf weet wat je wanneer en op welke manier wil gaan doen. Een goed begin van een planning is bijvoorbeeld om te besluiten wanneer je alles ingepakt wil hebben. En op de dag van de verhuizing zelf: welke spullen moeten eerst, welke kunnen wachten? Bedenk dit vooraf en schrijf het eventueel op, zodat je de planning klaar hebt voor het verhuizen.

[2] Pak je spullen goed in voor veilig verhuizen

Als je wil dat jouw spullen compleet en volledig overkomen, is het essentieel dat je de spullen goed inpakt. Breekbare spullen hebben een extra laagje nodig. Gebruik hiervoor bubbeltjesplastic, kranten, textiel of piepschuim. Meubels, maar ook andere spullen, kunnen beschadigd raken door het transport. Zorg er daarom voor dat kwetsbare plekken op spullen goed beschermd zijn tegen de reis.

[3] Zet de meubels stevig vast in de verhuiswagen en dozen

Over meubels en beschadigingen gesproken: spullen kunnen gaan schuiven, vooral als ze los in de verhuiswagen staan. Wil je dit voorkomen? Zet je spullen dan stevig vast zodat ze niet van hun plaats kunnen glijden.

[4] Zorg voor een uitgerust lichaam

De minste ongelukken gebeuren wanneer je helemaal uitgerust bent. Een verhuizing is al vermoeiend genoeg. Ga daarom de avond van tevoren op tijd naar bed, en zorg voor een goede nachtrust. Zo sta je de volgende dag helemaal fris en helder op, dat is essentieel las je voor veilig verhuizen.

[5] Huur een verhuisbedrijf in voor veilig verhuizen

Wil je zeker weten dat jouw verhuizing helemaal goed verloopt? Huur dan een verhuisbedrijf in! De medewerkers van Wiersma Verhuizingen zijn experts op het gebied van veilig verhuizen, en hebben al talloze verhuizingen op hun naam staan. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn