Erkend verhuizer

Zakelijk verhuizen? Wiersma is uw betrouwbare partner in zakelijke verhuizingen

Zakelijk verhuizen? Wiersma is uw betrouwbare partner in zakelijke verhuizingen

Zakelijk verhuizen? Start met een plan.

Wanneer een bedrijf uitbreidt of krimpt, zal het in de meeste gevallen ook verhuizen. Dit kan erg lastig zijn, zeker wanneer het een groot bedrijf met veel werknemers is. Zakelijk verhuizen vergt dan ook structuur een het is belangrijk om een goed plan te hebben Er moet veel gepland en georganiseerd worden, want een verhuizing is nooit een eenvoudige taak. Een goede eerste stap is het maken van een sleuteloverdracht plan. Dit is een duidelijk document waarin alle belangrijke informatie staat over wie welk apparaat, ruimte of ander bezit om welke reden gebruiken mag. Het kan ook een stuk inzicht geven in wat de invloed van de verhuizing zal zijn op het bedrijfsproces.

Toon dit document altijd aan iedere betrokken werknemer voorafgaand aan de sleuteloverdracht. Daarnaast moet er ook iets voor boekhouding bijgehouden worden. Zo weet u precies waar al jullie bedrijfsmiddelen liggen en kunnen ze niet onopgemerkt blijven. Er moet dan ook duidelijk staan welke persoon verantwoordelijk is voor het bewaren van het sleuteloverdracht plan.

Wanneer de bovenstaande taken netjes zijn uitgevoerd, kunnen werknemers gewoon naar het nieuwe pand toe om er te werken. Het kan mogelijke handig zijn om toch even een dag voor te houden waarin iedereen alle apparaatjes kan invoeren, bedrading aansluiten etc. Zo raakt niemand in de war en weet iedereen precies wat die moet doen en maakt het zakelijk verhuizen een stuk effectiever.

Zakelijk verhuizen met Wiersma Verhuizingen

Wiersma Verhuizingen helpt jaarlijks talloze bedrijven met verhuizen. Onze aanpak is branche specifiek en volledig toegespitst op uw wensen. Naast zakelijke verhuizingen bieden wij ook een fullservice verhuizing aan. Een service die verder gaat dan alleen zakelijk verhuizen.

Onze manier van werken is heel persoonlijk, wat we belangrijk vinden omdat we als geen ander weten hoeveel tijd en moeite het kost om een ​​bedrijf te runnen. Wiersma Verhuizingen staat garant voor flexibiliteit, aangezien er in Nederland dagelijks een groot aantal professionele medewerkers voor u klaar staan. Met deze flexibiliteit kunnen we met u samenwerken om ervoor te zorgen dat uw bedrijf tijdens de verhuizing kan blijven draaien.

Al meer dan 80 jaar ondersteunen we bedrijven bij het transformatieproces van mobiliteit en kunnen we zakelijke klanten oplossingen bieden die verder gaan dan mobiele werkstations en boxen.

Ook regelen wij alle zaken rondom bedrijfsverhuizingen en verlenen wij diensten om uw bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Zo biedt Wiersma Verhuizingen een breed scala aan mogelijkheden voor uw bedrijfsinventaris en archiefopslag.

Bent u benieuwd wat Wiersma Verhuizingen voor uw bedrijf kan betekenen? Wij vertellen u graag over de vele mogelijkheden die Wiersma Verhuizingen zakelijke klanten biedt. Onze verhuisadviseurs komen bij u langs om vrijblijvend uw wensen te bespreken. Voor het maken van een afspraak met een van onze verhuisadviseurs kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 058 288 1412 of per e-mail op info@wiersmaverhuizingen.nl.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn