Erkend verhuizer

Totaaloplossing verhuizing: schilder, vloerlegger, klusser en verhuisbedrijf in één.

 Het zou toch fantastisch zijn als de totaaloplossing verhuizing bestaat? 

Stel je voor…je hebt een huis gekocht waar nog veel moet gebeuren. Je gaat op zoek naar een klusjesman, schilder en iemand die de vloer vakkundig op maat legt. Daarnaast ga je nog op zoek naar een verhuisbedrijf. Die er voor zorgt dat al je meubels van huis A naar huis B verhuist worden. Klinkt dat niet als heel veel werk?!

Ontdek de totaaloplossing van Wiersma Verhuizingen

Wat nou als er een bedrijf is dat jou alles uit handen neemt? Die een totaaloplossing heeft voor de aankleding én ook nog eens voor de verhuizing zelf? Dat zou toch ideaal zijn? Dan moet dit jouw ‘lucky day’ zijn, want Wiersma Verhuizingen biedt deze totaaloplossing. Van behangen tot schilderen en van pvc vloeren leggen tot aan de trap afwerken. 

Ook geschikt voor alle klusjes in en om huis

Ook kan onze ‘handyman’ ingezet worden. Hij hangt jouw plankjes en schilderijen op, zorgt voor het monteren van meubels en sluit apparaten aan. Ben jij ook op zoek naar een zorgeloze totaaloplossing? Wiersma Verhuizingen staat voor je klaar! Je kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen en wij zorgen voor een offerte op maat.