Erkend verhuizer

Een internationale verhuizing met een betrouwbare verhuizer.

Internationale verhuizing met Wiersma Verhuizingen

Wiersma Verhuizingen is een gerenommeerd verhuisbedrijf met meer dan 80 jaar ervaring. Wij verzorgen al uw verhuizingen naar elke plek in de wereld. Of u nu een particuliere of zakelijke klant bent, Wiersma staat klaar om u te helpen met een soepele en stressvrije verhuizing.

Wanneer u kiest voor Wiersma Verhuizingen, kiest u voor kwaliteit en ervaring. Als erkende verhuizer hebben wij alle benodigde kennis om in diverse landen te mogen verhuizen. Wiersma werkt volgens de kwaliteitsnormen die internationaal gelden. Zo bent u er zeker van dat uw verhuizing naar elke plek in de wereld, op een gekwalificeerde en veilige manier plaatsvindt.

Internationale verhuizing, wat komt er bij kijken?

Wanneer u gaat emigreren naar het buitenland, kan Wiersma Verhuizingen voor u uw internationale verhuizing van A tot Z voor u begeleiden. Wij beschikken over een coördinatie centrum in Nederland en werken met eigen personeel, doordat we geen gebruik maken van partner bedrijven. Betrouwbaarheid, kwaliteit en service staat dan ook hoog in het vaandel binnen ons bedrijf. Wij zijn al jaren een internationaal verhuisbedrijf dat perfect inspeelt op uw wensen.

Waar moet u zelf rekening mee houden bij een internationale verhuizing?

U moet een paar dingen in gedachten houden wanneer u een internationale verhuizing plant. In de eerste plaats, is het belangrijk ervoor te zorgen dat u alle benodigde documenten hebt, zoals een paspoort en visum. Het is ook belangrijk om ervoor te kijken of uw verzekering uw verhuizing naar het buitenland dekt.

Schrijf uzelf uit bij de gemeente wanneer de verhuizing nadert. Zorg ervoor dat u zich bij de nieuwe gemeente van het desbetreffende land inschrijft voor uw nieuwe adres.

Beëindig tijdig alle lopende contracten. Het verstandig om heel goed te kijken welke lopende contracten u niet kan meenemen naar het buitenland. Denk aan uw energiecontract, internetaanbieder, tijdschriften en kranten etc. Laat de opzegtermijn van deze abonnementen niet verlopen! Ga hiernaast ook alvast in uw land van bestemming opzoek naar nieuwe aanbieders zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bijvoorbeeld dat u de eerste weken geen beschikking heeft over internet.

Het verhuisproces zelf van een internationale verhuizing.

Het verhuisproces zelf kunt volledig overlaten aan Wiersma Verhuizingen. Wij zorgen dat al uw bezittingen snel en veilig aankomen op plaats bestemming. Heeft een internationale verhuizing voor de boeg of een andere vraag? Klik dan hier en neem contact met ons op.