Erkend verhuizer

Voor uw verhuizing opslag nodig?

Voor uw verhuizing opslag nodig?

Als u voor uw verhuizing opslag nodig heeft bent u bij Wiersma Verhuizingen aan het juiste adres.

Bij Wiersma verhuizingen hebben we bijna voor elk verhuizing opslag gerelateerd probleem een oplossing, ook als het om opslag inboedel gaat. Gaat u verhuizen en heeft u tijdelijk een opslagplaats nodig dan bent u ook hiervoor bij Wiersma verhuizingen aan het juiste adres. Wij beschikken over een modern pand wat aan de hoogste eisen voldoet. Wij vinden het belangrijk dat uw spullen netjes blijven en ten alle tijden voorzien zijn van de beste beveiliging. Daarom is het pand voorzien van klimaatbeheersing en is het pand 24 uur per dag, 7 dagen in de week elektronisch beveiligd.

Daarnaast wordt uw inboedel stofvrij opgeslagen in grote houten opslag containers van 10m3. De afmetingen zijn ongeveer 2,30m diep, 2,40m breed en 1,96m hoog, er is dus genoeg ruimte voor al uw spullen waardoor u hoeft niks hoeft achter te laten tijdens de verhuizing.

Verhuizing opslag schadevrij

Naast het feit dat wij garanderen dat uw opslag stofvrij blijft vinden wij het natuurlijk uiterst belangrijk belangrijk dat er niks van uw inboedel beschadigd kan worden. Daarom zijn er in de opslagcontainers dekens aanwezig waarmee u uw inboedel kunt beschermen. Wiersma Verhuizingen beschikt over zo’n 200 opslagkisten, er is altijd ruimte voor uw inboedel. Met deze opslagruimte willen wij ervoor zorgen dat niemand meer stress ervaart over de verhuizing opslag van zijn of haar inboedel tijdens de verhuizing.

Niks meer overbodig weg doen

Onze opslag biedt de mogelijkheid om uw spullen tijdens de verhuizing even uit de weg te hebben zodat u alle tijd heeft om een mooie basis te creëren op uw nieuwe plekje. Op deze manier zult u zich nooit meer gedwongen voelen om spullen weg te doen die op dat moment in de weg staan waar u later spijt van krijgt. Wilt u meer informatie over de verhuizing opslag  of wilt u onze opslagruimte komen bekijken. U bent van harte welkom, bel ons voor een afspraak of meer informatie op het telefoonnummer 058 288 1412.

verhuizing opslag

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn