Erkend verhuizer

Bedrijfspand verhuizen? Bij Verhuisbedrijf Wiersma bent u aan het juiste adres

Bedrijfspand verhuizen? Bij Verhuisbedrijf Wiersma bent u aan het juiste adres

Wilt u uw bedrijfspand verhuizen naar een nieuwe locatie in Friesland of Noord-Holland? Dan ben u bij Wiersma verhuizingen aan het juiste adres. Een bedrijfsverhuizing is een klus waar veel bij komt kijken. Bij een bedrijfspand verhuizen moet u met andere dingen rekening houden dan bij een privé verhuizing. Een verhuizing kan veel aandacht vragen en daarmee zorgen voor werkachterstanden. Wij nemen de bedrijfsverhuizing daarom graag voor u uit handen. Verhuisbedrijf Wiersma helpt u graag met een snelle en efficiënte bedrijfsverhuizing.

Persoonlijk en vakkundig

Bij verhuisbedrijf Wiersma kunt u rekenen op een professionele service. Wiersma verhuizingen is al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in het regelen van zakelijke verhuizingen. Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid, hebben de juiste ervaring en zijn erg gemotiveerd om u te helpen van uw oude naar uw nieuwe locatie. Kwaliteit en een persoonlijke aanpak staan bij ons hoog in het vaandel. Wiersma verhuizingen vindt flexibiliteit erg belangrijk. Door de flexibiliteit van onze gedreven en vakkundige medewerkers kunt u de werkzaamheden van uw bedrijf tijdens de verhuizing gewoon door laten gaan.

Bedrijfspand verhuizen

Wij kunnen u helpen met alle facetten van een zakelijke verhuizing. Naast alleen het fysieke verhuizen kunnen wij u ook eromheen ontzorgen en een volledige service bieden. Wij organiseren namelijk alle zaken rondom de verhuizing. Zo bieden wij bijvoorbeeld opslag voor uw bedrijfsinventaris. Door onze jarenlange ervaring weten onze experts precies wat er bij een bedrijfsverhuizing komt kijken en hoe ze uw bedrijf snel en efficiënt kunnen verhuizen. Zo bent u snel en zonder problemen snel weer up and running op uw nieuwe plek.

Verhuizing op maat

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een bedrijfspand verhuizen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag! Onze specialisten denken graag met u mee voor een bedrijfsverhuizing op maat. U kunt ons bereiken via telefoon, mail of het contactformulier op onze site. Wilt u graag een offerte op maat? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw bedrijfsverhuizing.

bedrijfspand verhuizen

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn