#wiersmaverhuizingen actueel

Verhuizen naar het buitenland

Verhuizen naar het buitenland, zoveel Nederlanders dromen ervan om ooit het land te verlaten en te verhuizen naar een zonnig klimaat. Toch kiest een groot deel van deze mensen er toch voor om in Nederland te blijven omdat zo’n verhuizing naar het buitenland gewoon te veel werk met zich meebrengt. Al dat geregel zorgt voor stress terwijl die verhuizing naar de zon juist een prachtig avontuur moet zijn. Wiersma verhuizingen zorgt ervoor dat een verhuizing ook daadwerkelijk leuk voor u blijft. Wij voeren al meer dan 25 jaar internationale verhuizingen zowel binnen Europa als overzee van A tot Z uit. Met deze ervaring willen we iedereen dan ook graag helpen.

Nu bent u vast benieuwd naar wat er dan allemaal bij zo’n internationale verhuizing komt kijken en hoe wij u hierbij kunnen helpen: het vervoeren van uw spullen is op zichzelf natuurlijk niet de moeilijkste taak maar om ervoor te zorgen dat een internationale verhuizing helemaal volgens de regels verloopt moeten er eerst allemaal administratieve taken worden verricht. De inboedel moet bijvoorbeeld netjes worden ingeklaard, auto’s moeten worden ingevoerd en elk land heeft vanzelfsprekend haar eigen regels omtrent het meenemen van huisdieren. Gelukkig bezit Wiersma verhuizingen een wereldwijd netwerk dat actief is in 180 landen, op alle continenten, kennen wij de cultuur en regelgeving in u land van bestemming.

Het Wiersma Verhuizingen dienstenaanbod is zeer uitgebreid: wij verzorgen niet alleen internationale verhuizingen van particulieren, Wiersma verhuizingen is namelijk ook gespecialiseerd in de internationale verhuizingen van medewerkers van bedrijven, overheden en instellingen.

Wanneer u op de plek van bestemming bent aangekomen zit het werk er natuurlijk nog niet op. Vanaf dit moment start een proces dat minstens zo belangrijk is als het goed laten verlopen van de verhuizing namelijk het vestigingsproces. Wij bieden u dan ook relocation services zoals het zoeken van een geschikte school voor de kinderen.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn