Erkend verhuizer
verhuisbedrijf Leeuwarden

Verhuisbedrijf Leeuwarden nodig? Wiersma Verhuizingen helpt u graag

Verhuisbedrijf Leeuwarden? Wiersma Verhuizingen helpt u graag!

Heeft u voorzichtige of al verder gevorderde plannen om te gaan verhuizen? Dan bent u niet de enige, want de woningmarkt is momenteel volop in beweging. Vanwege de drukte is het daarom aan te raden om vroegtijdig een betrouwbaar verhuisbedrijf Leeuwarden in te schakelen, zodat uw verhuizing probleemloos en snel verloopt. Wiersma Verhuizingen in Leeuwarden is actief in de brede regio rond de stad en helpt u graag verder om uw verhuizing tot een succes te maken. Wilt u weten welke voordelen en garanties wij als verhuisbedrijf Leeuwarden te bieden hebben? Lees dan snel verder!

U wordt volledig ontzorgd

Het belangrijkste voordeel van een verhuisbedrijf Leeuwarden inschakelen, is dat u de garantie heeft dat u volledig wordt ontzorgd voor, tijdens en na de verhuizing. Zo kunt u ervoor kiezen om uw huisraad, zoals meubels en apparatuur, maar ook losse kleine spullen door ons te laten inpakken. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we dit efficiënt en zorgvuldig moeten aanpakken. Als u dat wenselijk vindt, kunt u uw huisraad door ons tijdelijk laten opslaan in een verhuiscontainer.

Dit is bijvoorbeeld handig als u uw nieuwe woning nog niet kunt betrekken, maar wel uw eigen huis moet verlaten omdat deze verkocht is. Naast inpakken en het leeghalen van uw huis, zorgen wij als gedegen verhuisbedrijf Leeuwarden voor een zorgvuldig én veilig transport. Eenmaal op locatie pakken wij alle dozen uit en zetten deze op de juiste plek neer. Als extra service kunt u hierbij kiezen voor het monteren van meubilair, zoals kasten. Het grote voordeel van onze totaalservice is dat u als klant veel tijd bespaart, die u vast wel beter kunt gebruiken.

U bent verzekerd van én tijdens de verhuizing

Als u gebruik maakt van de diensten van ons erkend verhuisbedrijf Leeuwarden, bent u verzekerd dat uw verhuizing op de afgesproken datum doorgaat. Mochten er onverhoopt calamiteiten zijn, zoals ziekte, dan lossen wij dit op. Ook tijdens het inpakken, het transport en het uitpakken zijn uw spullen via ons bedrijf verzekerd. Neem nu contact met ons op voor aanvullende informatie of voor het opmaken van een aantrekkelijke offerte.