Erkend verhuizer

Opslag verhuizing? Laat dat aan Wiersma Verhuizing over

Verhuizen doet u niet elke dag en dat brengt daarom doorgaans de nodige spanningen met zich mee. Dat geldt des te meer als u internationaal gaat verhuizen. Er komt bij een verhuizing het nodige kijken en natuurlijk wilt u dat uw spullen zonder schade in uw nieuwe woning aankomen. Het kan gebeuren dat u de verplichting heeft om uw huidige woning leeg op te leveren, maar dat de nieuwe woning nog niet beschikbaar is. Dan heeft u een opslag verhuizing nodig.

U wilt voor zo’n opslagruimte niet meer betalen dan echt nodig is en dus dient die efficiënt te worden gebruikt. Ervaring daarmee komt dan goed van pas. Voordat we het gaan hebben we over opslag verhuizing, gaan we eerst kort in op het inpakken en verplaatsen van uw spullen.

Inpakken van de spullen

Voor het inpakken van uw spullen heeft u allerlei inpakmaterialen nodig. Inpakdozen kunt u wellicht huren, maar die zijn niet voldoende. Daarnaast is bijvoorbeeld opvulmateriaal nodig, opdat uw spullen door het bewegen niet kunnen beschadigen, zoals borden en glazen. Een ervaren verhuizer als Wiersma Verhuizing heeft wat er nodig is.

Verplaatsing van de spullen

Met de verplaatsing van uw spullen doelen we niet alleen op de vrachtauto, waarin die worden vervoerd. Het kan zijn dat er speciale gereedschappen nodig zijn, zoals een verhuislift. Wiersma Verhuizing heeft alles wat daarvoor vereist kan zijn.

Vereisten opslag verhuizing

Voor de tijdelijke opslag van uw spullen is een veilige ruimte nodig, opdat niets ervan verdwijnt. Zeker als uw spullen voor geruime tijd worden opgeslagen, dient de ruimte het juiste klimaat te hebben. U wilt niet dat ze bijvoorbeeld muf gaan ruiken. Als u aan Wiersma Verhuizing het totale traject van oude naar nieuwe woning overlaat, nemen zij de verantwoordelijkheid voor alles, inclusief een passende opslag verhuizing.

Als er dan iets niet goed gaat, dan zijn zij aanspreekbaar daarvoor. Als u diverse uitvoerende partijen bij uw verhuizing betrekt, dan kan er bij een probleem een discussie ontstaan over wie aansprakelijk is. Meer weten? Klik hier om contact op te nemen.