Erkend verhuizer

Ondersteuning verhuizing nodig? Wiersma staat voor u klaar.

Ben je op zoek naar professionele ondersteuning verhuizing in Leeuwarden of, in bredere zin, Friesland, Nederland of de complete wereld? Dan kun je hiervoor terecht bij Wiersma Verhuizingen, dé expert op het gebied van veilig en efficiënte verhuizingen. Voor een goede ondersteuning verhuizing van A tot Z, ben je bij ons op de juiste plek. Hoe dit precies werkt en welke voordelen zijn als je een ervaren verhuizer zoekt, kun je in dit artikel lezen.

Ondersteuning verhuizing: de voordelen

Veel mensen willen maar wat graag verhuizen naar een mooiere of grotere woning, maar zien de verhuizing zelf vaak niet zitten. Er moet namelijk nogal wat geregeld worden om een verhuizing goed en soepel te laten verlopen. Precies daarvoor zijn er verhuisbedrijven, zoals Wiersma Verhuizingen in Leeuwarden, die een goede ondersteuning verhuizing bieden om de klant geheel te ontzorgen tijdens het dynamische proces van verhuizen. Ervaring is hier wat telt. Met een geschiedenis van 85 jaar verhuizen weet Wiersma wat er moet gebeuren om een verhuizing tot in de puntjes te verzorgen.

Een groot voordeel van ons bedrijf is dat je als opdrachtgever zelf weinig tot niets meer hoeft te doen. Wij kunnen professioneel het inpakken, het vervoer en het uitpakken en wegzetten van jouw huisraad organiseren, zodat je hier geen omkijken meer naar hebt.

Een ander voordeel dat wij bieden, is dat we elke verhuizing aankunnen. Of je nu verhuist van een flatappartement op 10 hoog of een grote woning helemaal wilt leeghalen: kies je voor ons, dan regelen we alles voor je!

Verzekerd van een vlekkeloze verhuizing

Wat onze klanten fijn vinden aan onze service, is dat ze van het begin tot het eind van de verhuizing volledig zijn verzekerd. Mocht er onverhoopt iets gebeuren met jouw inboedel, tijdens het verhuizen of het transport per vrachtwagen, dan ben je als klant hiervoor verzekerd. Maak je hier dus geen zorgen over en laat jouw verhuizing met een gerust hart over aan de experts van Wiersma Verhuizingen.

Stel je vragen of vraag een prijsopgave aan

Heb je vragen over onze verhuisservice? Of wil je graag een prijsopgave ontvangen? Bezoek dan nu onze website en regel het online, of per telefoon. Wij staan in de startblokken om het voor je te organiseren!