Erkend verhuizer

Erkende Verhuizers

Erkende Verhuizers

Wil jij graag bij je verhuizing hulp van een verhuisbedrijf maar vind je het spannend om dit zomaar uit handen te geven dan raad ik je aan om deze blog te lezen. Wij van Wiersma Verhuizingen hebben namelijk wederom het Certificaat Erkende Verhuizers behaald en hebben alles in huis om een zorgeloze verhuizing voor jou te regelen.

Verhuizen is een erg serieuze zaak, het kost veel geld en daarom wil je er natuurlijk zeker van zijn dat het bedrijf dat je voor deze klus inhuurt je op een fijne manier door het proces heen helpt. Om aan te kunnen tonen dat je als bedrijf hieraan voldoet kunnen verhuisbedrijven het Erkende Verhuizers certificaat halen. Een bedrijf dat in het bezit is van zo’n certificaat heeft kunnen aantonen dat het bedrijf alleen maar bestaat uit vriendelijke en vakkundige verhuisspecialisten die je goed advies geven. En daarnaast alle facetten van het verhuizen beheersen. Elke situatie zijn wij de baas; van vijf hoog midden in stad tot vrijstaand in het buitenland.

Op 1 Oktober 2021 hebben wij het Erkende Verhuizers Certificaat, dat om de 3 jaar vernieuwd moet worden, opnieuw in ontvangst mogen nemen. Wij mogen daarom met trots zeggen dat je bij Wiersma Verhuizingen kunt vertrouwen op een vakkundig uitgevoerde, zorgeloze verhuizing. Het wederom behalen van het Erkende Verhuizers Certificaat is dan ook de kroon op ons werk en hier zijn we enorm trots op.

Wij van Wiersma kunnen je bij nog veel meer klussen helpen dan alleen bij het in en uitladen van je spullen. Wij bieden een complete verhuisservice, dienstverlening op maat, verhuisdirigente en handyman. Ook voor opslag, zowel zakelijk als privé, kunnen we voor je leveren.

Bij ons kun je voor jouw verhuizing gratis, eenvoudig en natuurlijk vrijblijvend een offerte aanvragen.

Stuur gerust een mailtje naar info@wiersmaverhuizingen.nl

Of bel 058-2881412.

 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn