Erkend verhuizer

Een goed geregelde zakelijke verhuizing

Een zakelijke verhuizing voor de boeg?

Wiersma Verhuizingen is uw verhuisspecialist en dé Erkende verhuisbedrijf voor Friesland en Noord – Holland. Een zakelijke verhuizing is een van onze specialismes. Wiersma Verhuizingen is door haar zeer gemotiveerde en vakkundig opgeleide medewerkers een betrouwbare partner voor uw organisatie.

Wiersma verhuizingen helpt jaarlijks talloze particulieren met de verhuizing maar daarnaast staan wij ook altijd klaar om bedrijven van deze dienst te voorzien. Onze aanpak is branche specifiek en volledig gericht op uw wensen. Naast het verhuizen bieden wij een full service verhuizing. Een dienstverlening die veel verder gaat dan het verhuizen op zich.

Onze werkwijze is zeer persoonlijk, dit vinden wij belangrijk omdat wij als geen ander weten hoeveel tijd en moeite het kost om een bedrijf te runnen. Wiersma Verhuizingen garandeert flexibiliteit door het aantal professionele medewerkers dat dagelijks door heel Nederland dagelijks voor u klaar staat. Met deze flexibiliteit kunnen wij er samen met jou voor zorgen dat je bedrijf gewoon kan blijven lopen tijdens de verhuizing.

Wij ondersteunen bedrijven al meer dan 80 jaar in de veranderprocessen die bij het verhuizen komen kijken en kunnen zakelijke klanten oplossingen bieden die verder gaan dan alleen het verplaatsen van werkplekken en dozen.

Wij organiseren ook alle zaken rondom de zakelijke verhuizing en bieden diensten die uw bedrijfscontinuïteit waarborgen. Zo biedt Wiersma Verhuizingen bijvoorbeeld uitgebreide mogelijkheden voor opslag van uw bedrijfsinventaris en archief opslag.

Bent u benieuwd wat Wiersma Verhuizingen voor jouw bedrijf kan betekenen? Graag informeren wij u over de vele mogelijkheden die Wiersma Verhuizingen aan de zakelijke klant biedt. Onze verhuisadviseur komt vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Voor het maken van een afspraak met onze verhuisadviseur kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 058 288 1412 of via de e-mail info@wiersmaverhuizingen.nl.

Zakelijke verhuizing