Actueel

Internationale full service verhuizing van Friesland naar Italië

Wiersma Verhuizingen regelt de gehele verhuizing naar iedere denkbare bestemming in de wereld. Binnen Europa doen wij de verhuizingen zelf, met onze eigen verhuiswagens en personeel. Wanneer u binnen Europa blijft, is verhuizen per verhuiswagen een goede optie. De verhuiswagens kunnen veel terreinen bereiken, zonder de nadelen van een gigantische vrachtwagen, zoals: het wagengewicht en fragiele infrastructuur. Een verhuiswagen heeft doorgaans een capaciteit van 20 tot 30 kubieke meter. Uiteraard is het mogelijk om meerdere verhuiswagens in te zetten voor uw internationale verhuizing.

Afgelopen maandag hebben onze verhuizers een full service verhuizing uitgevoerd van Sneek naar Merano in Italië. Onder full service vallen alle werkzaamheden met betrekking tot verhuizen. Wij nemen onze klant alles uit handen zodat de klant zich geen enkele zorgen hoeft te maken. Hierbij wordt de inventaris compleet ingepakt, het meubilair gedemonteerd en na de verhuizing wordt het gehele meubilair weer gemonteerd en alles weer eventueel uit gepakt. Geheel zorgeloos is onze klant verhuisd vanuit Friesland naar de andere kant van Europa.

Whatsapp Image 2021 08 26 At 21.53.01 (1)
 

Internationale verhuizing van Friesland naar Frankrijk

Op maandag 5 juli stond de verhuizing van Grou naar het Franse Villeneuve les Avignon, gelegen aan de Rhône op zo’n 1300 kilometer van Leeuwarden, op het programma. Na het eerste deel te hebben geladen van uit onze opslag in Leeuwarden konden we met passen en meten bij de voordeur van de klant in Grou het resterende deel laden. Met twee man sterk werd de reis ingezet naar het zuiden van Frankrijk. Onderweg was er veel regen voor onze verhuizers maar bij aankomst op woensdag scheen de zuid Franse zon. De vrachtauto kon op deze locatie niet tot aan de voordeur komen. Daarom hebben onze verhuizers de pendel pick-up ingezet, deze wel goed tot aan de toegangspoort kon komen. Vervolgens alles gelost en uitgepakt op verzoek van de klant. Weer een zeer geslaagde verhuizing met een tevreden klant en voor onze verhuizers weer een mooie ervaring. Wat een geweldig mooie plek in het zuiden van Frankrijk met uitzicht op een burcht uit de veertiende eeuw, een geweldig klimaat en een geweldig mooi huis.

Van Egmond Binnen naar Alkmaar verhuizen op grote hoogte

Deze week verhuisden we een inboedel naar de 6e verdieping met onze lift op het losadres. Het losadres was gelegen in Alkmaar in een appartementencomplex. Vanuit Egmond Binnen moest een complete inboedel worden verhuisd. Enkele grote stukken pasten niet in de binnenlift van het pand, iets waar wij vaker tegen aanlopen. Door de vele ervaringen die wij reeds hebben opgedaan konden wij van tevoren al schakelen en hebben we onze motorlift ingezet.  Door het inzetten van onze motorlift kunnen we snel en efficiënt verhuizen. Medebewoners van het appartementencomplex hadden zo ook geen overlast van onze werkzaamheden, iets waar bij Wiersma Verhuizingen altijd goed rekening mee wordt gehouden. Op de foto’s zijn onze mannen aan het werk op een hoogte van ca. 24 meter.

Nieuwe slotbewaarder op het Poptaslot – Marsum

Ruim 15 jaar lang is Bert Prins de slotbewaarder van het Poptaslot in Marsum geweest. Tevens trotse beheerder van het Popta Gasthuis. “Ik ga het stokje overdragen, want volgend jaar heb ik mijn pensioengerechtigde leeftijd bereikt” aldus Bert. Op 1 juli zal hij vervangen worden door Gunar, Inge en zoontje Kees. Bert heeft Wiersma Verhuizingen gevraagd om hem te assisteren bij de verhuizing naar het mooie Leeuwarden. Dit is op 15 juni jongstleden op grote schaal uitgevoerd. Inzet; 3 verhuiswagens en 8 verhuizers. Een zeer bijzondere verhuizingen, volgens onze verhuizers. Wiersma Verhuizingen is Bert Prins dankbaar voor deze mooie opdracht en het voor vertrouwen in ons verhuisbedrijf.

Kin it wol of kin it net?

Dat is wat we in Friesland zeggen wanneer het net wel of niet niet past. Kan ‘t wel of kan ‘t niet is de letterlijke vertaling. Vorige week waren we in hartje Amsterdam voor een binnenlandse verhuizing. We hebben een klant verhuist van hartje Amsterdam naar het pittoreske Sint Jacobiparochie. De verhuizing is verder heel soepel verlopen, alleen liepen we in de binnenstad van Amsterdam tegen een probleem aan. Een brug van 3.80 meter hoog. Laat onze verhuiswagen nou net 4 meter hoog zijn. Wat doe je dan? Kin it wol of kin it net?

Onze ervaren chauffeur hoefde in dit geval niet lang na te denken. De oplossing was even een klusje, maar met veel voorzichtigheid tot een succes gebracht. De chauffeur heeft de luchtvering omlaag gezet en met een inspecteur naast de wagen, voorzichtig onder de brug door kunnen rijden. Tevens is er nog een bijkomend voordeel, want je hoeft niet om te rijden. Dit scheelt ten eerste tijd en ten tweede ook CO2 uitstoot in onze hoofdstad. Later die middag konden we veilig losse in het Friese Sint Jacobiparochie.

Woudsend hartje centrum.

Wie afgelopen week in Woudsend was kon letterlijk niet om de Verhuiswagen heen. Onze chauffeur kon na kunst en vliegwerk tot voor de deur komen.