Actueel

Kin it wol of kin it net?

Dat is wat we in Friesland zeggen wanneer het net wel of niet niet past. Kan ‘t wel of kan ‘t niet is de letterlijke vertaling. Vorige week waren we in hartje Amsterdam voor een binnenlandse verhuizing. We hebben een klant verhuist van hartje Amsterdam naar het pittoreske Sint Jacobiparochie. De verhuizing is verder heel soepel verlopen, alleen liepen we in de binnenstad van Amsterdam tegen een probleem aan. Een brug van 3.80 meter hoog. Laat onze verhuiswagen nou net 4 meter hoog zijn. Wat doe je dan? Kin it wol of kin it net?

Onze ervaren chauffeur hoefde in dit geval niet lang na te denken. De oplossing was even een klusje, maar met veel voorzichtigheid tot een succes gebracht. De chauffeur heeft de luchtvering omlaag gezet en met een inspecteur naast de wagen, voorzichtig onder de brug door kunnen rijden. Tevens is er nog een bijkomend voordeel, want je hoeft niet om te rijden. Dit scheelt ten eerste tijd en ten tweede ook CO2 uitstoot in onze hoofdstad. Later die middag konden we veilig losse in het Friese Sint Jacobiparochie.

Woudsend hartje centrum.

Wie afgelopen week in Woudsend was kon letterlijk niet om de Verhuiswagen heen. Onze chauffeur kon na kunst en vliegwerk tot voor de deur komen.

Grote verhuizing naar Zeist

Deze week mochten wij een zeer uitgebreide binnenlandse verhuizing uitvoeren. Het betrof een verhuizing van Noord-Holland naar de provincie Utrecht. Aangezien wij ook zeer actief zijn in Noord-Holland kwam dit op ons pad.  Vanuit Zuid-Scharwoude hebben wij deze grote verhuizing uitgevoerd naar het Utrechtse Zeist. De omvang van de verhuizing van zo groot dat er 3 dagen en 2 verhuiswagens voor nodig waren. Op de 1e dag hebben wij de complete inventaris, waaronder ca. 50 mtr. boeken, ingepakt en demontage uitgevoerd. De 2e dag is alles geladen in 2 verhuiswagens en klaar gezet voor transport. Op de 3e en laatste dag hebben we alles gelost in Zeist. Al met al een zeer geslaagde verhuizing en een tevreden klant.

Internationale verhuizing Frankrijk

Op naar Frankrijk…..
Afgelopen maandag hebben de #wiersmaverhuizingen mannen een verhuizing geladen in Friesland. Hierbij zijn wij aansluitend in een stuk gaan rijden en hebben de mannen van ons verhuisteam woensdag gelost in de nieuwe woning in Frankrijk. De verhuizing is geslaagd en we zijn donderdagavond weer terug gekeerd in Leeuwarden. Ben u ook geïnteresseerd in internationaal verhuizen, neem dan een kijkje op onze contactpagina.