Erkend verhuizer
Kantoor verhuizing

Laden

Lossen

Periode

Dienst

Type

Wiersma verhuizingen verzorgt al meer dan 80 jaar vele grote en kleine organisatieverhuizingen voor particulieren, gemeenten, bedrijven en instellingen. Niet alleen in de regio Leeuwarden en omstreken verzorgen wij deze particuliere en zakelijke verhuizingen, maar door heel Nederland en Europa.

Verhuizing Bantacera

En vandaag zijn we gestart met de kantoorverhuizing van het accountants- en adviesorganisatie, Bentacera te Leeuwarden. Ze zijn uit hun jasje gegroeid, dus het werd tijd voor een groter kantoor!Hun vestiging in Leeuwarden verhuist naar de van der Nootstraat, in het zakenhart van de stad. Het nieuwe pand heeft plek voor ruim 120 medewerkers en wordt hiermee een van de grootste locaties van Bentacera. Wij van Wiersma verhuizingen werken professioneel en hard om de verhuizing zo snel en goed mogelijk te realiseren voor hun nieuwe droomkantoor.

Vakkundig en professioneel

Het bieden van uitstekende service is voor ons van groot belang. Verhuizen is nou eenmaal een stressvolle aangelegenheid. Het is fijn als je op zo’n moment kunt vertrouwen op een verhuisbedrijf met kennis, kunde en een steengoede service. Mensen geven hun waardevolle eigendommen uit handen, het is aan ons hier voor te zorgen alsof het om ons eigen bezit gaat. Daarom werken wij met vakkundig opgeleid personeel, dat hier met de grootste zorg mee om gaat. Ontzorgen mag dan momenteel een modewoord zijn, maar blijft geheel van toepassing op onze dienstverlening. Iets waar wij best trots op zijn.

Zoekt u een verhuisbedrijf?

Gaat uw kantoororganisatie verhuizen en zoekt u een verhuisbedrijf voor uw kantoorverhuizing? Dan bent u bij Wiersma verhuizingen aan het goede adres. In onze lange historie (meer dan 80 jaar!) hebben wij ontelbare  kantoorverhuizingen verzorgd voor particulieren en bedrijven. Wij hebben daarom ruime expertise door onze jarenlange ervaring.

Uw verhuizing door ons laten regelen? Neem vrijblijvend contact op!

Neem nu contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Contact – Wiersma Verhuizingen

Kantoor verhuizing
MEER Projecten