Erkend verhuizer

Verhuizen? Service en expertise staat Wiersma Verhuizingen op 1.

Gaat u binnenkort verhuizen?

Verhuizen? Op Wiersma Verhuizingen kunt u altijd rekenen, ook als u een erg uitdagende verhuisklus hebt. Onze ervaren verhuismannen staan graag voor u klaar, en helpen u voor ieder verhuisprobleem een oplossing te vinden. Of u nou een grote verhuizing of een kleine verhuizing op de planning hebt. En of u nou op de begane grond woont of op een etage. Wiersma helpt u uit de brand bij alle soorten verhuizingen én indien gewenst alle zaken erom heen, ook als u wilt verhuizen op zondag of als je een spoedverhuizing hebt. Dus maak u geen zorgen en relax! Met 80 jaar ervaring in verhuizen kunt u altijd op ons rekenen.

Seniorenverhuizing


Gaat u of iemand van de familie verhuizen naar een seniorenwoning? Wij begrijpen dat hier veel bij komt kijken en regelen graag alles voor u van A tot Z om u maximaal te ontzorgen. Ook als voor of na de verhuisklus hulp nodig is bij het in- of uitpakken van spullen; daar zijn onze inpakkers voor! Ook het demonteren en monteren van meubelen tijdens de verhuizing is voor ons geen probleem. Verhuisbedrijf Wiersma komt te hulp, ook bij elke soort verhuizing in binnen- en buitenland. Ook wanneer het om een spoedverhuizing gaat!

Verhuizing op zondag


Wilt u graag verhuizen op zondag? Geen probleem, als u een verhuisbedrijf op zondag zoekt dan bent u bij Verhuisbedrijf Wiersma aan het goede adres. Ook als u extra hulp nodig heeft bij uw verhuisklus met bijvoorbeeld inpakken, schoonmaken, (de)montage. Het complete pakket tijdens uw verhuizing op zondag wordt zonder moeite verzorgd door ons.

Spoedverhuizing


Wilt u of moet u verhuizen op korte termijn? Wij begrijpen dat een spoedverhuizing veel stress op kan leveren. Maar maakt u zich geen zorgen! Ook voor iedere soort spoedverhuisklus in verhuizen staat Verhuisbedrijf Wiersma klaar om alles tot in de puntjes voor u te verzorgen. Moet u nog veel regelen omtrent uw verhuizing? Schakel ons gerust in, wij helpen u op weg en zorgen ervoor dat uw spoedverhuizing op rolletjes verloopt.

Iedere soort klant


Of u nou als particulier gaat verhuizen of een zakelijke verhuizing op de planning hebt; Wiersma heeft jarenlange ervaring in allerlei soorten verhuizingen, door heel Nederland. Voor zowel een grote verhuisklus van een bedrijf als kleine verhuizingen draaien wij onze hand niet om. Bij iedere verhuisklus kunt u op ons rekenen en niets is te gek! En heeft u een kleine verhuislift nodig voor je verhuizing? In binnen- en buitenland verzorgen wij het juiste materiaal.

Kortom; Verhuisbedrijf Wiersma verzorgt met plezier uw complete verhuizing. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Met decennia lange ervaring in alle soorten verhuizingen maken we mogelijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw verhuisklus!