Erkend verhuizer

De Verhuisdirigente staat voor u klaar!

De Verhuisdirigente staat voor u klaar!

Bij een verhuizing komen naast het verhuizen van de spullen nog heel veel andere zaken kijken. Er moeten bijvoorbeeld veel administratieve taken worden uitgevoerd wat voor veel stress kan zorgen. Een verhuizing is een feestelijke beleving en daarom willen wij van Wiersma Verhuizingen ervoor zorgen dat u tijdens de verhuizing niet voor onnodige problemen komt te staan.

Wij vinden het daarom belangrijk dat u weet dat we bij verhuizingen met een verhuisdirigente werken. Nu zal u wel denken, wat is een verhuisdirigente? Een verhuisdirigente kunt u zien als één aanspreekpunt die u kan helpen met het verzorgen van adreswijzigingen voor familie en vrienden maar ook voor bedrijven (zoals gas, water, elektriciteit lopende verzekeringen etc….).

Maar dit is natuurlijk niet de enige administratieve taak die onze verhuisdirigente voor u op kan nemen. Stel dat u denkt: Ik vind mijn oude meubels nog wel mooi maar ik wil in het nieuwe huis een hele andere style creëren,  dan kan onze verhuisdirigente hierbij helpen. U wilt vast zelf al u meubels uitkiezen maar het is vaak lastig om voor alle spullen de juiste websites te vinden met de beste kwaliteit en de voordeligste prijs.

Tijdens de verhuizing wilt u hier natuurlijk geen stress van ervaren en daarom adviseren we bij Wiersma verhuizingen iedereen om gebruik te maken van onze verhuisdirigente. De verhuisdirigente neemt deze taak van u over waardoor u zelf lekker kunt genieten van het inrichten en niet van de vervelende taken die daarbij komen kijken.

Naast het uit handen nemen van de administratieve taken is het voor de verhuisdirigente gewoon heel belangrijk dat u zo weinig mogelijk zorgen ervaart tijdens de verhuizing. Dit maakt hij mogelijk door te helpen met de volgende taken:

  • Het schoonmaken van uw nieuwe woning.
  • Het bezemschoon opleveren van uw oude woning.
  • Het verzorgen van adreswijzigingen voor familie en vrienden maar ook voor bedrijven (zoals gas, water, elektriciteit, lopende verzekeringen etc…).
  • Het afvoeren van overtollige meubels uit oude woning.
  • Het bestellen van de inrichting voor uw nieuwe woning ( zoals vloerbedekking, behang en verf).
  • De nieuwe woning naar uw wensen inrichten.
  • Het regelen van het ophangen van lampen, schilderijen en de spiegels.

Wilt u meer weten over onze “Verhuisdirigente”, wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 058 288 1412. Onze verhuisadviseur komt graag bij u langs om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn