Erkend verhuizer

Archief opslag bij Wiersma Verhuizingen. Veiligheid en betrouwbaarheid staan op 1.

Veilig archief opslag

Bent u op zoek naar een archief opslag? Dan bent u bij Wiersma Verhuizingen aan het juiste adres. Wij beschikken over een multifunctionele archief en magazijnruimte (MaM) voor bedrijven waar uw archieven worden opgeslagen in een afgesloten, overzichtelijke en beveiligde ruimte buiten de deur maar toch dichtbij. Nu zult u vast denken waar beschikt deze ruimte dan over waardoor het multifunctioneel is. Al uw producten worden bij binnenkomst en vertrek geregistreerd. Via onze website kunt u opgeven wat uw wensen zijn met betrekking tot bezorgen, afhalen en op ieder moment de stand van zaken in uw ruimte bekijken.

Archief opslag naar uw wensen.

Wij van Wiersma Verhuizingen vinden het vooral belangrijk dat u uw eigen wensen over de manier van opslaan kunt doorgeven. Daarom is de archief opslag volledig afgestemd op uw keuze en behoefte. De opslagruimte is voorzien van stellingen, geavanceerde beveiliging en klimaatbeheersing. Daarnaast beschikken we in deze ruimte over allerlei hulpmaterialen zoals een lift, heftruck, dolly’s of rolcontainers, verpakkingsmaterialen, en nog veel meer.

U hoeft zich dan ook niet zorgen te maken over het gewicht van uw archieven, met onze hulpmaterialen zorgen wij ervoor dat al uw archieven makkelijk vervoerd worden. Wiersma Verhuizingen beschikt over een eigen koeriersdienst, zodat u daar zelf niet de deur voor uit hoeft. U zegt het maar….

Ontdek de uiterst aantrekkelijke tarieven van Wiersma Verhuizingen voor opslag en uw bedrijfsarchieven. Wij bieden u ruimte vanaf 15m2. Uiteraard maken wij graag voor u een prijs en afspraak op maat.

Bel voor meer informatie of voor een bezichtiging van onze MaM- ruimtes met het telefoonnummer 058 2881412 of vul het contactformulier in.

 

archief opslag