Erkend verhuizer

Hebben jullie onze ervaren handyman al eens ontmoet?

Hebben jullie onze ervaren handyman al eens ontmoet?

Dit is onze topperrrrr! Onze Wiersma-Handyman! Verantwoordelijk voor het demonteren en monteren van kasten, bedden en alles wat je maar wenst in je woning om het jezelf makkelijker te maken. Zo ontkoppelt hij bijvoorbeeld je elektrische apparaten zoals koelkasten, vaatwasser en wasmachines en sluit deze weer aan bij het nieuwe adres. Fantastisch toch? Want na zo’n hectische verhuizing blijven er vaak kleine klusjes liggen die het huis er niet mooier op maken.

De laminaten zijn bijvoorbeeld allemaal gelegd maar de de plinten zijn nog niet gezet of alle kabels zijn aangesloten maar niet weggewerkt. Je kent het wel. Deze kant van het verhuizen is natuurlijk minstens zo belangrijk als het verhuizen van alle spullen zelf. Vaak zijn deze klusjes lang niet voor iedereen even makkelijk. Maar gelukkig heeft Wiersma verhuizingen hier een geweldige oplossing voor bedacht. We hebben namelijk binnen ons team een handyman die u kan helpen bij deze technische kant van het verhuizen. Onze handyman kan veel meer klusjes verrichten dan alleen het verhuizen van het meubilair.

Misschien heeft u wel een mooi schilderij of een mooie spiegel die u altijd al heeft willen ophangen. Na de verhuizing mag dit natuurlijk niet weer in een doos op zolder terecht komen. Onze handyman staat voor u klaar om na de verhuizing al u kunstwerken in u nieuwe woning op te hangen.

Wat kan de Handyman voor u betekenen?

Bent u benieuwd naar hoe onze handyman u nog meer kan helpen bij de verhuizing? Hieronder vind u een lijst met alle klussen die onze handyman kan verrichten:

Installeren van apparatuur;

  • Wegwerken van bekabeling;
  • Aansluiten van elektronische apparaten en witgoed;
  • Ophangen van lampen, schilderijen en gordijnrails;
  • Plintjes zetten;
  • Werkzaamheden voor het beter verkoopbaar maken van de woning;
  • Kleine reparaties en herstel werkzaamheden verrichten;
  • Aansluiten en plaatsen van bijvoorbeeld waterbedden.

Verhuizing laten regelen?

Hulp nodig met verhuizen? Of nog andere vragen? Neem contact op met Wiersma Verhuizingen of vraag een offerte aan. Wij zorgen ervoor dat je met een gerust hart verhuisd en nemen vol passie alle zorgen uit jouw handen. Je kunt ons bereiken op 058 288 1412. Liever een kopje koffie drinken? Wij bevinden ons op de Morseweg 7 in Leeuwarden, je bent van harte welkom!

 

Handyman

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn