Erkend verhuizer

Zorgvuldig en snel uw Bedrijfsinventaris verhuizen? Wiersma is uw betrouwbare partner

Gaat u uw bedrijfsinventaris verhuizen? Kies voor betrouwbare bedrijfsinventaris.

Er zijn veel redenen om op zoek te gaan naar betrouwbare bedrijfsinventaris. Werk je bijvoorbeeld met seizoenarbeiders, dan moet de kantoorruimte zich regelmatig aanpassen aan wisselende arbeidskrachten. Wiersma verhuizingen biedt betrouwbare en discrete opbergmogelijkheden voor alle bureaustoelen, computers en benodigdheden die je even niet nodig hebt.

Bewaar uw bedrijfsinventaris veilig

Sla uw bedrijfsopslag met een gerust hart op bij Wiersma verhuizingen. Uw bedrijfsopslag wordt anoniem geplaatst op een unieke locatie in ons magazijn, waarbij we het overzicht niet verliezen. Daarnaast wordt onze opslagruimte 24/7 bewaakt en voldoet het pand aan alle belangrijke eisen. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat uw bezittingen veilig zijn en dat gevoelige artikelen op de juiste manier worden behandeld.

Eerlijk advies voor bedrijfsinventaris verhuizen

Het is meestal zonde om waardevolle kantoorruimte te verspillen aan een voorraad van goederen. Wiersma verhuizingen geeft altijd betrouwbaar advies bij het opslaan van uw bedrijfsinventaris. We zullen de kosten en baten met elkaar afwegen om tot een eerlijk voorstel te komen waarin we altijd de kosten van onze klanten bewaken.

Tweeledige service

Onze medewerkers slaan uw spullen niet alleen zorgvuldig op, maar registreren ook nauwkeurig de inventaris onder ons dak. Zo kunnen wij u via onze documenten in één oogopslag zien hoeveel balies wij in ons magazijn hebben en krijgt u altijd een volledig beeld van uw ondernemingsraad. Uiteraard is het geen probleem om deze artikelen bij ons op te vragen. We kunnen ze zelfs leveren als u dat wenst. Wilt u meer weten over het opslaan van uw bedrijfsinventaris neem dan gerust contact op.

verhuizen bedrijfsinventaris