Erkend verhuizer

Aegon ” één van de grootste verhuizingen in 2016 “.

Aegon ” één van de grootste verhuizingen in 2016 “.

De voorbereidingen waren in de afgelopen weken al in volle gang en tijdens de laatste dagen voor de verhuizing zijn de dubbele puntjes op de ï gezet. De verhuistekeningen zijn geprint en opgehangen, het beschermingsmateriaal is aangebracht in de hallen, toegangspoorten en op de vloer. De taken zijn verdeeld en klaar voor de start!

aegon aegon-11

Op 2 december 2016 is de mega klus begonnen! De Aegon verhuizen van de Lange Marktstraat naar de Snekerkade in Leeuwarden.

Wiersma Verhuizingen begint met een team verhuismannen bestaande uit 4 ploegen die tijdens de verhuizing ieder zijn eigen taak heeft. Elke ploeg heeft een voorman van Wiersma Verhuizingen die hen aanstuurt. Ook onze directeur Andreas Hiemstra, projectleider is aanwezig op de werkvloer.

 

De taken zijn onderling verdeeld zodat de ene ploeg alle kantoorinventaris van de afdeling haalt, de andere ploeg het kantoorinventaris in de vrachtwagen laadt. De volgeladen vrachtwagen wordt door de chauffeur van Wiersma Verhuizingen van de ene locatie naar de andere locatie gereden, waarna er weer een andere ploeg klaarstaat om het kantoor inventaris op de Snekerkade te lossen, inhuizen en eventueel monteren.

 

Om u een goede indruk te geven van de verhuizing hebben wij een paar actiefoto’s gemaakt:

aegon-9aegon-8aegon-3aegon-4aegon-10

 

Het is een goed gestructureerd en georganiseerde takenverdeling; daardoor hangt er een fijne werksfeer!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn