Erkend verhuizer

Verhuizen in Noord-Holland? Pak uw voordeel bij Wiersma

Gaat u verhuizen in Noord-Holland? Dan zit u bij Wiersma Verhuizingen goed. Ons verhuisbedrijf heeft naast Friesland ook de gehele provincie Noord-Holland als werkgebied. Wij zijn onder andere actief in de omgeving van Den Helder, Wieringerwerf, Middenmeer, Medemblik, Enkhuizen, Hoorn, Purmerend, Zaandam, Haarlem, Hoofddorp, Beverwijk, Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen, Callantsoog, Julianadorp en Den Helder. Onze professionele verhuizers zorgen voor uw huisraad en zorgen ervoor dat u geen grote meubels en zware bakken zelf hoeft op te tillen. Wiersma Verhuizingen is een erkend bedrijf en verzorgd kleine, maar ook grote internationale verhuizingen.

Verhuizen Noord-Holland

De #wiersmaverhuizingen mannen beschikken over verschillende inzetbare verhuiswagens. Ons verhuisbedrijf werkt met de beste vakmensen en beschikt over de meest geavanceerde apparatuur van Nederland. Woont u bijvoorbeeld op de 5e verdieping? Geen probleem, dan nemen wij onze verhuislift mee. Verhuisdozen leveren, (de)monteren van meubels, veilig inpakken, wij nemen het u graag uit handen. Dit, gecombineerd met onze ervaren en klantgerichte klantenservice, verzorgen wij uw verhuizing gestructureerd, veilig en vakkundig. U kunt via ons verhuisbedrijf van A naar B verhuizen in Noord-Holland, maar indien nodig kunnen wij ook uw spullen tegelijkertijd stallen. Wij beschikken over ruimte voor opslag en eventueel kluizen en een archief.

Internationaal verhuizen vanuit of naar Noord-Holland

Wiersma verhuizingen is niet alleen de ideale partner voor om te verhuizen in Noord-Holland, maar helpt u ook graag bij internationale verhuizingen. We verhuizen in Noord-Holland naar het buitenland en andersom. Wij van hebben een wereldwijd netwerk en verhuizen in 180 landen / regio’s over de hele wereld, en we begrijpen de cultuur en regelgeving van het land van bestemming. Wiersma Verhuizingen doet al meer dan 50 jaar dagelijkse verhuiswerkzaamheden in Europa en daarbuiten.

Contact met Wiersma Verhuizingen

Of het nou gaat om een klein appartement, kantoor of een grote villa? Wij hebben dankzij onze 86 jaar ervaring al eerder zo’n verhuizing verzorgd. Bent u dus op zoek naar een verhuizing? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en laat de verhuizing maar aan ons over! Wij zijn te bereiken via 058-2881412, info@wiersmaverhuizingen.nl of vraag hier een offerte aan.