Erkend verhuizer

Een zorgeloze particuliere verhuizing. Wat komt er bij kijken?

Wat komt er kijken bij een particuliere verhuizing?

Gaat u binnenkort verhuizen of heeft u plannen om in de toekomst te gaan verhuizen? Dan is het handig om eens te kijken naar de mogelijkheden die wij als verhuisbedrijf u bieden voor een particuliere verhuizing. Wij hebben namelijk jarenlange ervaringen in het uitvoeren van een particuliere verhuizing. Of het nu gaat om verhuizingen binnen de provincie Friesland, binnen Nederland of binnen Europa; wij helpen u graag verder. Wij verhuizen namelijk niet zomaar een inboedel, maar een volledige inboedel met herinneringen en emoties.

Van inpakservice tot het inrichten van uw kasten

U kunt natuurlijk zelf uw volledige inboedel inpakken, maar u kunt het ook laten doen. Indien gewenst pakken wij uw volledige inboedel voor u in. Uiteraard doen wij zit zeer vakkundig en zorgen wij ervoor dat uw inboedel onbeschadigd en veilig naar uw nieuwe huis wordt gebracht. Wilt u liever zelf alles inpakken? Dan kunt u bij ons verhuisdozen lenen. Als service bij een particuliere verhuizing krijgt u daar van ons gratis stickers en inpakpapier bij. Zo wordt het verhuizen van uw inboedel een hartstikke leuke bezigheid.

Kies de verhuisservice die bij u past

Verhuizingen zijn er in alles soorten en maten, waardoor er voor iedereen ook een perfecte verhuisservice te vinden is. Wilt u dat de kasten voor u worden ingepakt in uw nieuwe woning? Of wilt u de dozen direct op de juiste plek hebben staan? Dan kunt u kiezen voor extra’s bij uw verhuisservice. Wij rekenen in ieder geval geen voorrijkosten en voorzien u graag van voldoende verhuisdozen. Waar u ook naartoe gaat, wij verzorgen graag de verhuizing van uw inboedel.

Wilt u weten wat er allemaal bij een particuliere verhuizing komt kijken? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verhuizen. Van inpakservice tot handyman; u vindt bij ons het complete pakket. Wilt u liever alleen het vervoer van uw inboedel geregeld hebben? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom en bespreken wij graag de mogelijkheden met u. Klik hier om contact met ons op te nemen.

particuliere verhuizing
Wiersma4