Erkend verhuizer

Erkende verhuizer, een meerwaarde voor elke verhuizing

De erkende verhuizer: je moet er een hoop voor regelen, en het kost veel tijd, moeite en energie. Je wil dat het zo snel mogelijk gebeurd is, maar aan de andere kant wil je het wel efficiënt aanpakken, en moeten alle spullen natuurlijk goed overkomen. In plaats van dat je dit allemaal zelf regelt, kun je er ook voor kiezen om de hulp in te schakelen van een erkende verhuizer.

Het certificaat van een erkende verhuizer

Een erkende verhuizer heeft een certificaat dat aantoont dat het bedrijf verhuizingen regelt op een goede en verantwoorde manier. De meeste werknemers in dienst van het verhuisbedrijf zijn ervoor opgeleid om verhuizingen te organiseren en uit te voeren. Ze weten dus wat ze doen en hoe ze het moeten aanpakken. Daardoor kan je het plannen en tot uitvoer brengen van een verhuizing dus met een gerust hart overlaten aan deskundigen.

Wanneer je verhuist met een erkende verhuizer, zijn je spullen ook verzekerd. De verhuizers zullen zorgvuldig met jouw spullen omgaan, maar er kan natuurlijk altijd iets gebeuren. Mocht er dus iets kapotgaan, of mocht er schade ontstaan aan één van jouw bezittingen, en is dit de schuld of verantwoordelijkheid van de verhuizers, dan zullen zij dit voor je vergoeden. Hoe dit precies geregeld is, lees je in de voorwaarden die een erkende verhuizer je altijd zal sturen als je gebruik wil maken van hun diensten. Zo weet je dat jouw verhuizing veilig wordt uitgevoerd.

Tot slot is een groot voordeel van een erkende verhuizer natuurlijk dat jij meer tijd overhoudt om andere dingen te doen. Laat het saaie, vervelende of zware werk maar over aan de verhuizers. Jij kan ondertussen de buurt verkennen, jouw nieuwe huis inrichten, of andere zaken regelen die je anders pas op een later moment had kunnen doen.

Wiersma Verhuizingen heeft het certificaat ook dit jaar weer mogen ontvangen. Ben jij op zoek naar een professionele verhuizer? Klik dan hier voor meer informatie.