Grow your

Grote stukken verhuizen

 

Tijdens een verhuizing verhuizen wij de gehele inboedel. Dit bestaat o.a. uit uw meubilair, klein huishoudelijk inventaris, garderobe en apparatuur.

Soms wordt er gekozen voor een verhuizing van alleen specifieke stukken; zoals de grote meubels, witgoed en bijzondere stukken u kunt denken aan een zonnebank, kunstwerken.

Maar ook schilderijen, antieke meubels, design meubilair, een piano of een vleugel.

 

Al onze wagens zijn uitgerust met hoogwaardige verpakkingsmaterialen. Kwetsbare meubels worden door het verhuisteam ingepakt met onder andere seal, noppenfolie en verhuisdekens. Voor uw schilderijen nemen wij speciale schilderijdozen mee.

Afhankelijk van de kwetsbaarheid van het meubilair of het bijzondere stuk wordt dit óf in de verhuiswagen of in huis verpakt in dekens of seal. De grote en bijzondere stukken worden door de verhuizers vakkundig in de verhuiswagen geladen.

 

In de afgelopen jaren hebben wij vele mooie bijzondere stukken mogen verhuizen. Ook deze keer verhuizen wij een bijzonder stuk “een Vleugel”. Wij hebben voor u een aantal mooie foto’s gemaakt. om u een beeld te geven.

 

[foogallery id=”950″]

 

 

 

 

 

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn